Бургаска агенция за недвижими имоти предлага топ луксозни имоти по Южното Черноморие и София. Portfolio Best Properties е компания за недвижими имоти, оперираща на имотния пазар в градовете София, Бургас и Южно Черноморие. Тя безспорно се очертава като една от компаниите за недвижими имоти - лидер в продажби. 

Сред стотиците предлагани от агенцията имоти се откроява къща-мечта, чиято стойност е 1 600 000 евро. Ексклузивният дом е с частен двор и фантастична морска панорама в Созопол-Стария град.

Къщата е четириетажна, а придвижването до всеки един от тях е решено чрез асансьор и вътрешно стълбище. Имотът притежава собствен двор от 210 кв.м., както и уникална тераса пред морето с 360 градусова панорама. Разположен е на първа морска линия в една от най-добрите и елитни локации в Созопол.

Първо ниво се състои от просторна всекидневна с кухня и френски прозорци, достъп до широка тераса с джакузи и обзавеждане, котелно помещение, баня и санитарен възел, сауна с висок прозорец и гледка към морето.

Второ ниво предлага хол и всекидневна с уникален фронтален морски изглед, баня и санитарен възел.

На трето ниво има две спални стаи, баня и санитарен възел.

Четвъртото ниво се състои от самостоятелно голямо помещение с тераса и кухненска част с барплот, баня и санитарен възел.

Разкошен бутиков апартамент на цена от 370 000 евро в Несебър очаква своя нов собственик.

Сградата се намира на 3 минути пеш от един от най-модерните и предпочитани плажове в страната „Какао Бийч“ и е номинирана за сграда на годината през 2009г.

Тя е с уникална впечатляваща визия и архитектура, външна облицовка от естествен камък и мед, ковано желязо по парапетите на терасите.

Апартаментът, който от Portfolio Best Properties продават, е с обща площ от 185кв.м. Той разполага с антре, коридор, широк хол, всекидневна с кухня, с френски прозорци, достъп до тераса с гледка към басейна, както и две спални стаи, всяка от които със собствени баня и санитарен възел, с достъп до обща широка тераса. Жилището е обазаведено с висок клас мебели и техника, които са в перфектно състояние.

200-квадратен апартамент на цена от 700 000 евро е друг топ имот, който предлагат от Portfolio Best Properties.

Елитното жилище е разположено на пети жилищен етаж и се състои от антре open space и огромен панорамен хол с всекидневна и кухня от 80 кв.м., три спални стаи, две бани със санитарен възел, зимна тераса с френски прозорци от 10 кв.м., открита тераса.

Имотът е с луксозна мека мебел, висок клас луксозни подови настилки, стени и санитария. Той разполага и с две паркоместа в подземния паркинг.

Portfolio Best Properties е съвременна модерна компания за недвижими имоти с наложеност и влияние на имотния пазар. Състои се от екип от експертни търговци и професионални брокери, преминали и преминаващи през редица професионални обучения, за да могат да отговорят 100 % на нуждите на клиента.

За Чавдара Георгиева и екипът й е от първостепенно значение да предоставят качествена услуга на клиентите си.

Сред основните приоритети на брокерите на Portfolio Best Properties е изграждането на трайни взаимоотношения и безупречно качество.

Професионална консултация може да направите като се свържете на посочения телефон : 0878 99 96 64