Общинският съветник Камен Тодоров беше единодушно преизбран за втори пореден мандат за координатор на младежката структура. Освен младия политик в ръководството влизат още – организационен секретар Иван Димитров - също общински съветник, както и Стефан Иванов - като член на ръководството.

Събранието беше открито от областния председател на МГЕРБ - Николай Василев и общинския председател на партията Радослав Балтаджиев. Галя Василева от Националния изпълнителен съвет на МГЕРБ представи пред младежите актуални политически теми от страната, които заинтригуваха младежите. Тодор Йосифов обсъди с новоизбраното ръководство и младежите тяхното развитие и визията на ГЕРБ за предстоящите избори. Както е известно структурата в бургаска област работи изключително активно целогодишно за развитието на младежите в различни сфери. Присъстващите членове коментираха напредъка на град Камено от началото на мандата на Жельо Вардунски.

Събранието протече в активна и позитивна атмосфера, избраното ръководство получи пълната подкрепа на членовете и присъстващите единодушно.

"Изключително силна структура, поредното доказателство, че младежите на ГЕРБ в цялата ни област и страната работят всеки ден за развитието на България тук и сега", коментира Николай Василев. Специални поздравления към младежите и новата структура отправи и областният лидер на ГЕРБ Димитър Бойчев. До края на месеца предстоят и отчетно-изборни събрания на МГЕРБ в Карнобат и Средец.