Работим по завръщането на младите хора у нас. Това съобщи пред Gramofona.com областният председател на Женската структура на партия АБВ в Бургас Ирена Михайлова. Тя е педагог, работи в образователната система от 26 години. Освен това Михайлова е член и на Изпълнителния Съвет на Федерацията на Женските Клубове в партията.

Към днешна дата в бургаската дамска структура на партията членуват 50 души. Михайлова е на мнение, че създаването на структури на АБВ в областта е много важна стъпка, за да може повече съмишленици на партията да се включат в нея.

„Имаме доста желание, хъс и много идеи за работа, като най-важната от тях е завръщането на младите в България”, обясни Михайлова.

По думите й до преди четири години по-младите въобще не са се интересували от политика, но сега нещата са се променили в друга посока. „За голяма наша радост искат активно да участват в проблемите в държавата. Процесът за оставането им у нас е доста труден. Надявам се обаче, че с общи усилия ние от АБВ можем да променим това”, категорична е Михайлова. Тя и колегите й са готови на много работа и усилия в името на най-важната кауза.