„Не винаги сме били на еднакво мнение с Общинския съвет, но в крайна сметка сме стигали до легитимни решения и успехите са резултат на общия ни труд. Свършена е огромна по обем работа и аз смятам, че през изтеклия мандат дадохме онова, което беше възможно, за да направим своя град едно привлекателно място за живеене”.

С тези думи кметът на Карнобат Георги Димитров се обърна към общинските съветници на последната сесия на местния парламент, която се проведе през миналия петък.

Кандидатът за кмет за четвърти мандат припомни, че от администрацията му са свършили огромна по обем работа през последните четири години.

„Сигурно има пропуснати възможности, вероятно има и допускани грешки. Истината е, че някои от нещата са видими и не могат да бъдат отречени като инфраструктурата и това, че  всички административни сгради са санирани до една. Нямаме пропуснат проект и в социалната област”, поясни Георги Димитров.

Той бе издигнат отново за градоначалник от Инициативен комитет. Само за два дни около 1500 души са се подписали, че го искат отново за кмет на Общината.

„Преди 3 месеца бях казал, че искам да почувствам общественото настроение и подкрепата на своите съграждани. Мисля, че я имам!

Предстои ми месец почивка, в който ще мога да се срещна със съгражданите си и да си поговоря повече с тях по различни проблеми. Ще отговарям на въпросите на хората и онова, което е възможно, ще го поема като ангажимент”, каза още Димитров.

В следващите дни той очаква нормална предизборна кампания. Димитров ясно подчерта, че при него тя никога не е била негативна, няма и да бъде.