Народният представител от “Демократична България” Ивайло Мирчев ще разговаря с граждани на Бургас и областта на 17 януари, съобщиха от пресцентъра на партията.

Срещите ще се проведат в Бизнес центъра в хотел “България” от 09:00 до 12:00 ч. Ще работи и виртуална приемна, която няма ден и час. Тя е онлайн по всяко време, включително събота и неделя.  

С посещението си в морския град народният представител иска да се запознае с основни проблеми на местната общност и да съдейства за разрешаването им като член на парламента, който законодателства и контролира изпълнителната власт.

Ивайло Мирчев е народен представител в 47-ото Народно събрание, избран от листата на “Демократична България” в Бургас. Депутатът е активен участник в събитията около казуса "Росенец" през лятото на 2020 г. До днешна дата той не спира да работи активно за решаване на проблемите в общината и областта, както и на тези, които са от национално значение за цялата страна. 

В парламента Мирчев работи за създаване на истински възможности за реализация на младите хора и за изкореняване на корупцията и възстановяване върховенството на закона. 

Снимка:Пресцентър, Демократична България