Какви проекти са приключили на територията на бургаския комплекс „Възраждане“, какво предстои да се промени и какви идеи на Община Бургас и гражданите могат да намерят бъдеща реализация. Това ще бъдат част от темите, които предстоят да бъдат разисквани следващата седмица.

На 27 август (вторник) от 18.30 ч. в залата на Младежки културен център - Бургас ще се проведе среща по инициатива на народния представител от ГЕРБ Диана Саватева, съобщиха от пресцентъра на партията. На нея ще присъстват зам.-кметът по строителство, инвестиции и регионално развитие в Община Бургас Чанка Коралска, Наталия Аргирова -  директор ДЦАУ "Приморие", общински съветници и експерти от Общината. Ще гостуват и представители на Областната дирекция на МВР-Бургас.

Дискусията е отворена за всички желаещи, на нея ще бъдат обсъдени приключили, актуални и предстоящи инфраструктурни проекти в комплекса, проблеми, свързани с градската среда, както и поставени въпроси в по-широк аспект.

Диана Саватева също живее в ж.к. „Възраждане“. Тя е народен представител от ГЕРБ, зам.-председател на комисията по културата и медиите, член на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред. През 2017 г. отново по нейна инициатива бе организирана среща с живущите на бургаския комплекс.