„Продължаваме промяната“ ще заложи отново на антикорупционната политика, за да се напълни хазната. „Вие знаете каква е политиката, която следвахме и ще продължим да следваме. Трябва да инвестираме в българските граждани – от учителите, през лекарите, армията, защото това са стожерите на една държава. Ще заложим и на сериозни помощи към младите семейства“, коментира в Бургас съпредседателят на ПП Асен Василев.

Той припомни, че младите семейства вече ползват големи данъчни облекчения, детските градини са безплатни, а майчинството през втората година е увеличено. „И това трябва да продължи. Не на последно място са пенсионерите. За една година пенсиите се увеличиха повече, отколкото за последните 12. Това също трябва да продължи, защото тези хора са ощетени. Ограбен е трудът на цяло едно поколение“, допълни Асен Василев.

Според него дали ще има стабилен парламент и работещо правителство зависи от българските граждани и изборът, който те ще направят. „Това, което можем да обещаем е, че ще работим с Демократична България и БСП, за да съставим правителство, което да продължи курса, който започнахме“, заяви още Асен Василев и допълни, че на страната е необходимо стабилно управление.

Асен Василев е в Бургас за откриването на предизборния щаб на „Продължаваме промяната“. Заедно с кандидат-депутатите от бургаската листа той ще обсъди основните проблеми в региона и ще се срещне с бургазлии.