Топ изложение за автомобили втора употреба започва в Бургас след по-малко от месец. В автомобилното събитие, което ще се проведе за първи път в града ни, са поканени всички, които предлагат не само лизигови употребявани с гаранция автомобили, съобщи пред екипа ни организаторът на изложението „Наниван трейдинг” ООД.

Участниците имат възможност да покажат на бургазлии и гостите на града и нови, класни превозни средства, за да запознаят публиката с най-новите модели. Изложението е подходящо за бизнес срещи, сключване на договори, както и покупки на бързи и мощни коли.

Организаторите споделиха, че събитието е в подкрепа на всички онези, които са засегнати от трудната икономическа ситуация заради коронакризата, пред която е поставен не само бизнесът в региона, но и преките купувачи на автомобили.

Старт на изложението ще даде собственикът на „Нанивантрейдинг” ООД Стоян Георгиев на 9 октомври /петък/ от 11:00 часа на Експоцентър Флора-Бургас. Автомобилното събитие ще продължи до 11 октомври /неделя/.

Работното време на изложението и през трите дни ще бъде от 11:00 часа до 19:00 часа. Таксата за участие е 250 лева за 1 брой автомобил и 150 лева за над 7 автомобила.

До този момент интерес за изложението са изявили от „София Франс Ауто”-Бургас ООД, които ще се включат с 6 автомобила, както и „Тандер Корпорация ЕАД, със същия брой коли.

Пълна подкрепа за изложението са оказали Областна администрация-Бургас, Съюз на собствениците Слънчев бряг, клуб на хотелиера – Несебър и Бургаската регионална туристическа камара.

За повече подробности към предстоящото изложение, можете да се обадите на тел: 0899/901968, Стоян Георгиев.