Вкусовете на Средиземноморието ще завладеят сетивата Ви и ще изкушат душата този петък, 10.07.2020 г. на специална вечер, представена в ресторант Салини, на Гранд хотел и СПА Приморец.

Шеф-готвач Красимир Петров и неговият неизменен екип са подбрали внимателно всяко едно ястие включено в а-ла карт менюто предвидено за вечерта, така че кулинарното пътешествие да бъде изпъстрено с омагьосващите вкусове на Мароко, Белла Италия, екзотиката на Иберийския полуостров /Испания/ и Ориента /Турция/.  

Гостите на LET`S GET PRIM  ще имат възможността да наблюдават на живо приготвянето на някои от най-популярните средиземноморски ястия, да надникнат от своето удобно място „в кухнята“ и да открият тайната на смесването на подправки и консистенции.

С вкусното меню ще бъдат поднасяни разхлаждащи цитросови, домашно приготвени напитки и много италианско вино, както традицията повелява.

Сред зелената прохлада на градината на Средиземноморски ресторант Салини,  точно под звездите ще се насладите на една незабравима вечер с прекрасна храна и дискретен сервиз.

За резервации моля да се обръщате на телефон 0877 850001