Детска градина на изкуствата ще радва малки и по-големи от тази година в „Изгрев”. „Веселушко” е една от най-предпочитаните забавачки в бургаския комплекс от години. С началото на новата учебна година преподавателите ще подготвят децата, които имат сериозен интерес към различните изкуства.

Така например след време малчуганите, изучаващи музика, хореография и акьорско майсторство, ще могат да се реализират в по-специфичните за това учебни заведения.

Днес учебната година в детската градина започна при спазване на всички противоепидемични мерки, съобщи за екипа ни директорът на „Веселушко” Дияна Ганева.

Официален гост на откриването на учебната 2020-2021г. бе Веселина Таралова- директор на Дирекция "образование и демографски въпроси", която поздрави децата и учителската колегия.

Директорът на градината пожела на учителите здраве, търпение и успехи в отговорната мисия да водят децата по пътя на знанието и духовността. Пожела на децата, играейки да изграждат умения, приятелства и да открият големия свят.