Семейство от Пловдив след плаж на Вромос в разрез с всички нормативни разпоредби премина през плажната ивица, видя репортер на БНР-Бургас. Въпреки че на плажа имаше семейства с деца, шофьорът не се подвуоми да пресече залива по пясък от Атия към Черноморец. Десет минути по-късно под смаяните погледи на плажуващите същият водач отново се върна по ивицата. Тогава бе спрян и на възмутените въпроси как си позволява да кара през плажа, той заяви: "Налагаше се". В колата освен него се возеха жена му и детето му.

Причината за наглото нарушение е вероятно, че вътрешният път Атия - Черноморец е в лошо състояние и пловдивчанинът не е искал да си разбива возилото. Плажуващи коментираха, че "уважителната" причина сигурно е да отиде до магазина в курорта. Преди това същият джип бе паркиран на метри от водата, докато собственикът и фамилията му събираха тен до колата.  

Заради скандал на Перла миналото лято и серия подобни снимки в социалните мрежи, законът бе променен и забранено минаването и престоя на коли, ремаркета и полуремаркета през морските плажове с изключение на извършването на спасителни и аварийни дейности. 

Източник и снимка: БНР-Бургас