Животът на малката Натали е непрекъсната болка и агония, които няма как да бъдат описани с думи. Нова операция на дебелото черво може да облекчи състоянието й, но до тогава момиченцето трябва да приема скъпоструващи медикаменти. Те не само помагат на Натали да не изпитва болка, но и са единствените, които лекуват тежката инфекция, с която тя се бори.

А до инфекцията се стига след неуспешна операция, при която състоянието на детето се влошава допълнително. За съжаление лекарството, което може да й помогне, не се внася в България и за това няма държавна институция, която да поеме плащането. 1700 евро е цената на опаковка от медикамента Дификлир. Той обаче стига за 10 дни.

Натали живее само с майка си. Няма други роднини. Двете трябва да се справят заедно не само с непрестанните трудности, но и с отношението към тях, защото детето е родено с увреждания.

Майката обаче не е готова да се предаде и се надява, че Натали скоро ще бъде оперирана и спасена. До тогова обаче се опитва да събере пари за поредната доза от скъпоструващия медикамент, който осигурява още няколко седмици живот на дъщеря й и шанс за лечение.

 Натали има дарителска сметка, по която се събират средства за нейното лечение. Кутии за дарения са разположени и в две заведения в Бургас. Собствениците на Youtopia by New Coffee World и Веган ресторант Manjari Soul Food са едни от добрите хора, които подават ръка на малката Натали.

Ако искате да помогнете на Натали и да й дадете шанс, можете да я подкрепите и чрез дарителската й сметка, и чрез кутиите, които са разположени в двете бургаски заведения. Едно невинно съкровище се нуждае от нашата помощ!

Натали е само на 14 години, с нищо незаслужила изпитанието, на което животът я подлага! Тя е един истински боец и герой! „Заедно можем“ - са думи, които имат пълен смисъл и значение в такъв момент! Идват светли празници - нека дадем шанс на крехкото, но борбено момиченце да живее!