Помощта е за деца от учебните заведения в региона

В навечерието на един от най-големите християнски празници, героите в днешно време-педагозите от Бургаска област за пореден път са готови да разтворят големите си сърца. Те се обединяват за деца в нужда, които ще бъдат подпомогнати за Коледа. Инициативата е на Съюза на работодателите, като оттам отправят предизвикателство към всички директори от областта.

„Нека с разликата от средствата за икономии да подпомогнем деца от нашите учебни заведения, които срещат затруднения в тези тежки и трудни за всички времена – нямат устройства, нямат интернет, нямат достатъчно средства, за да оцелеят.

Вие познавате добре съдбите и нуждите на вашите ученици и ще прецените по какъв начин да направите жеста, чрез който ще зарадвате децата, които имат най-голяма нужда сега“, коментира пред Грамофона нюз председателят на Съюза на работодателите Весела Иванова.

Тя допълни, че във време на пандемия от коронавирус, коледната магия се задвижва в проявлението на някои вселенски закони за вярата, изобилието, вибрацията.

„Когато се постараем да ги разберем и усвоим, разбираме колко много чудеса можем да творим и това, че самите ние сме станали част от едно коледно чудо“, казва още Иванова.

Тя допълва, че тези училища, които не могат да си позволят финансова подкрепа, могат да го направят морално. След 21 декември ще станат ясни подаръците, които ще получат децата за Коледа, както и учебните заведения, участващи в благородната инициатива.

Снимка: Edna.bg