Инцидентът става на една от най-оживените централни бургаски улици

 

Предотвратен е опит за кражба на централната бургаска улица „Александровска“, научи репортер на Грамофона Нюз. Новината беше потвърдена от полицията, от където уточниха, че е задържан 19-годишен млад мъж. Подробности ще бъдат изнесени на по-късен етап, тъй като случката от преди десетина минути.

 

Младият мъж се е опитал да открадне чантата на пешеходец посред бял ден, около 12 часа, съобщават източниците на Грамофона Нюз. Инцидентът става малко под Стоматологията на ул. „Александровска“. Буден гражданин обаче става неволен свидетел на опита за посегателство, намесва и предотвратява кражбата. Младият мъж първо е задържан, а после е подаден сигнал на телефон 112. Полицейска патрулна кола се е отзовала и е отвела в полицейското управление арестанта.

 

Това е пореден граждански арест в Бургас, само преди дни малко момиченце задържа пиян шофьор заедно с баща си. Из полицейските среди се шегуват, че благодарствените грамоти са им свършили от толкова много активни граждани и трябва да поръчват нови!