Община Карнобат продължава работа по изпълнение на строителната си програма. Това заяви за Грамофона нюз кметът Георги Димитров. Един от акцентите в нея са ремонтите и обновяването на междублоковите пространства.

„Днес видях, че разчертават вече едното от междублоковите пространства, защото там вече са положени два слоя асфалт и се довършва осветлението и видеонаблюдението”, каза кметът Димитров.

Един от значимите за града ремонти е обновяването на сградата на киното. Там кметът на Карнобат обясни, че предстои да бъде издаден акт 16.

„Преди малко получих протоколите за изпитване на ВиК мрежата и видеонаблюдението, налягането на вентилационните отвори. Като цяло текущи неща имаме там”, каза градоначалникът на Карнобат.

Преди дни бе подписан договорът между Община Карнобат и „Технострой-инженеринг 99“ АД  за основен ремонт на 9 улици в града. Това са ул. „Л.Маджаров“, „Е.Пелин“, „Г.Кондолов“, „Д.Груев“, „Г.Георгиев“, „В.Атанасов“, „Пирин“, „Рила“, участък от „Г.Делчев“ в град Карнобат.

Договорът предвижда изготвяне на инвестиционен проект във фаза технически проект, изпълнение на СМР и упражняване на авторски надзор на посочените улици в града. Договорът е на стойност 1 146 954, 00 лв. без включен ДДС.