Днес е 1 декември и навсякъде в Бургас вече витае коледният дух. Центърът на града е украсен с живи елхи и красиви коледни гирлянди. Всички с нетърпение очакват празника на града, 6 декември, за да присъстват на всички традиционни събития.

За поредна година на площад „Тройката“ отвориха и малките дървени къщички, на които се предлагат вино, мръвки и риба. На една от тях можете да опитате вкусно греяно вино, чиято рецепта стопаните му разкриха днес пред екип на Грамофона нюз.

Мая Пепелянкова лично наля от алкохолната напитка и обясни какви са вкусните й съставки. „Има мед, канела, кардамон, карамфил, джинджифил, както и пресни ябълки и мандарини“, разкри бургазлийката.

Тя загатна още, че за Никулден на обекта им ще предлагат страхотен шаран, а на скарата ще цвърчат сочни суджуци. На масите на клиентите ще се сервират още различни мезета, туршии и крехка сланинка.

„Нека бургазлии и гостите на града заповядат при нас. Искаме от тях да носят само добро настроение и позитивизъм. Вкусната храна е от нас!“, подкани клиентите Пепелянкова.

Тя и екипът й са създали страхотни условия за тяхното посрещане и искрено се надяват хората да се чувстват добре покрай наближаващите коледни и новогодишни празници.

И разчита час по-скоро както на тяхната, така и на останалите къщички, да бъдат сложени чадъри, където клиентите да могат да се скрият при по-лошо време.