Понякога на всеки от нас е необходимо спешно да получи необходимата информация за наличието на резервни части и тяхната цена. Например, вие сте в нужда и спешно трябва да намерите информация за наличността и цената на спирачните накладки. Защо да ходите до най-близкия магазин, след което да се върнете у дома, за да проверите онлайн? Има по-бърз и лесен начин: мобилното приложение AUTODOC.BG ще ви помогне да намерите и поръчате подходящата част за автомобила.

Мобилното приложение AutoDoc.BG е удобно за търсене и избор на авточасти. Например, раздел "Моят гараж": просто влезте в него и въведете данните за колата си веднъж. При заявки не е необходимо да въвеждате точен модел отново – търсенето ще отиде при запазената кола. Можете да въвеждате данни за няколко коли едновременно, което ще ви позволи да направите поръчка бързо и лесно.

В секцията „Поръчки”, всички промени в състоянието на поръчката ще бъдат показани в реално време - потвърждение за извършената покупка, прехвърляне на услугата за доставка, очаквано пристигане на стоката и др.

В мобилното приложение са достъпни адресите на офисите, местоположението им на картата, както и тяхното работно време. Можете да се обадите на посочените телефонни номера и да уговорите времето, когато е по-удобно да вземете поръчка си или да уговорите доставка.

Приемат се плащания с банкови карти в мрежата. Когато картодържателят извърши покупка в онлайн магазина, платежната информация се прехвърля на придобиващата банка, която обслужва магазина, и след това на банката издател, която е издала картата. Следователно сигурността на онлайн плащането зависи от четирима участници в процеса: банката, която осигурява онлайн придобиване, банката-издател, онлайн магазина и картодържателя.

В мобилното приложение на AutoDoc имате достъп до:

  • Интуитивен илюстриран каталог на авточасти
  • Удобна система за търсене и преглед на авточасти
  • Търсене по продуктов код
  • Възможност за поръчка
  • Поръчка с 1 клик (след първата покупка)
  • 15 метода на плащане