Чудесното време през днешния уикенд изкара стотици бургазлии в Морската градина. Точно сега на експозиционен център Флора се провеждат две интересни събития. Едното стъпва за първи път в морския град и е „Еко семейство Бургас“. 

Участие в него вземат уникални и разнообразни изложители от цялата страна. Това, което може да видите днес и утре, са качествена козметика, хранителни добавки, грижа за деца, десерти, сиропи, веган деликатеси, лакомства за децата, специални бутилки за вода, пречистващи системи, уреди за тестване на здравния статус, играчки за децата.

По-късно през днешния ден за децата се предвиждат над 10 занимания под наслов „Зона на чудесата”. Тук очаквайте интересен конкурс за детски костюм съвместно с Куклен театър Бургас, настолни еко игри за малки и големи, песни и танци с Хелен Дорон.

През събота и неделя може да посетите и някоя от презентациите в зала 4 на Флората. Освен полезни съвети, с посещението си ще имате възможност да спечелите семейна 5* почивка или специален душ филтър.

На метри от еко фестивала, по главната алея в Морската градина са разположени десетки ретро автомобили. Тази година ценителите на стари коли ще могат да видят американски предвоенен пикап, както и още военна техника, представена от  членове на клубовете от Хасково и Пловдив. Акцент на парада ще бъде създаденият през 70-те Aston Martin Lagonda на варненски колекционер.