6 декември е. Редакцията на Gramofona.com има удоволствието за дванадесети пореден път да даде старт на превърналия се в традиция Никулденски конкурс за написването на рибарска история. Не се колебайте и ни изпратете най-любопитната история, най-интересната лакърдия, стих или разказ. Очакваме от днес вашите истории на email: ribarski_razkazi@abv.bg

Условието е творбите да са свързани с морето или риболова и да не са били публикувани преди това. Наградите, както винаги са повече от атрактивни. Победителят ще грабне 400 лв., класираният на второ място 150 лв., а третият ще получи награда от 50 лв.

Всяка една получена творба ще бъде публикувана и ще участва в надпреварата. От началото на конкурса разказите се оценяваха от Ваньо Вълчев, но сега той възложи тази отговорна задача на писателя Динко Динков.

Сърдечно благодарим на всички, които отново ни протегнаха ръка, за да го има и 12-то издание на конкурса. Сред тях са бизнесменът Иван Кузманов, бургаският народен представител от ДПС Севим Али, както и: