Всеки, който живее в жилищен блок или кооперация, а не в еднофамилна къща, знае много добре колко трудно се намира общ език със съседите.

Особено когато става въпрос за ремонти, почистване или кой да плати тока на стълбището. В повечето случаи всички имат мнение и позиция как да се управляват общите части, но никой не иска да обикаля апартаментите, да събира пари и да плаща сметките.

Ако и вие сте в същата ситуация, то най-добрият вариант за вас е да се обърнете към професионален домоуправител. Етаж Експерт ООД е фирма, която предлага именно тази услуга.

Екипът е млад, амбициозен и работи основно в градовете Бургас, Поморие, Несебър, Равда и Черноморец.

„Ние гарантираме пълна прозрачност и отчетност на хората. Всеки получава персонален код в нашата система, с който в реално време може да проследява приходите и как се разпределят разходите на Етажната собственост “, обясняват от Етаж Експерт ООД.

Те организират  Общи събрания на Етажната собственост и контролират работата при ремонти на общите части. Осигуряват пълно юридическо съдействие и предприемат съдебни действия срещу некоректните платци в Етажната собственост. Фирмата работи с доверени строителни фирми, предлагат асансьорна поддръжка и собствени хигиенистки за почистване на входа.

„Ако хората са доволни от своята чистачка или асансьорна поддръжка, могат да продължат да ползват услугите им и след като сключат договор с нас. Ние просто предлагаме различни възможности, а клиентите са тези, които имат последната дума“, споделят от Етаж Експерт ООД.

За удобство на хората, формите за плащане на такси са няколко, като една от най-лесните възможности е с личен код и банкиране през телефона и системите на Изипей. Така ще избегнете ситуациите, в които съседът идва късно вечерта или в най-неудобния момент, за да ви вземе парите за тока на стълбището или таксата за асансьор.

„Постарали сме се да сведем до минимум обикалянето от врата на врата. Въпреки това, наш представител задължително посещава и веднъж месечно всяка сграда. Така хората, които са свикнали да плащат на ръка, могат да го направят, а и ние на място можем да чуем и видим всеки един нововъзникнал проблем“, обясняват професионалните домоуправители.

Те имат голям опит и с работата в затворени комплекси където повечето собственици са чужденци и не живеят целогодишно в тях. Специализирали са се в поддръжката на подобни сгради

Ако желаете и Вашата Етажна собственост да се управлява от професионален домоуправител, можете да изпратите запитване чрез сайта на Етаж Експерт ООД. Така ще получите индивидуална оферта, съобразена с вашата жилищна сграда.

Офисът на фирмата се намира в к/с „Славейков“, бл. 160. Точната локация можете да видите ТУК

Телефон за връзка: 0883 333 704