Бургаската търговска верига „Болеро“ Ви поздравява за днешния Никулден. От компанията с вече 32-годишна история пожелават на морските хора спокойни дни, здраве и да не губят интересния си дух. „Болеро“ работи с над 600 фирми на регионално и национално ниво, като стремежът на компанията е да си партнира все по-тясно с местни производители и дистрибутори.

„Особен фокус за нас е предлагането на плодове и зеленчуци от регионални производители и българско охладено месо. Наши доставчици са местни производители в сладкарската промишленост, производители на мляко и млечни продукти, рибни и месни деликатеси, захарни изделия, консерви и много други“, казват от компанията.

През 2022 година веригата започна кампания под слогана „На сметка е”. Целта е в поредица активности „Болеро“ да предложи на клиентите си подбрани артикули от основната потребителска кошница на възможно най-конкурентни цени.

От „Болеро“ са категорични, че са превърнали в мисия за своите клиенти предлагането на здравословни и био артикули. На първите по рода си награди за бизнес в Бургас, BURGAS BUSINESS AWARDS, компанията спечели приза за „Хранителен супермаркет на 2021 г“.