Силен сезон отчитат стопаните на Diddi Beach, който се превърна в любимо място за бургазлии, и за стотиците туристи, които са избрали плажа в Сарафово за своята почивка. Освен спокойствие и хубаво време, летовниците получават пълна наслада за окото и душата от разнообразните и вкусни ястия, които заведението предлага.

В кухнята на Diddi Beach работи голям екип от професионалисти. За перфектно приготвената храна се грижи и един от собствениците, научи Грамофона нюз. „При нас наистина се готви с много любов. Затова и имаме супер доволни клиенти”, споделя гордо стопанката Диди.

Тя гарантира, че идвайки за първи път на летния обект, ще останете изненадани и много доволни от пресните черноморски риби и уникалните ястия с филетирана риба в маслен сос. Тук се предлагат лаврак, ципура, сьомга и риба тон с азиатска салата.

Не пропускайте вкусен октопод на плоча, невероятни миди в сметанов сос и отлично приготвени скариди с гуакамоле. От заведението предлагат и добре познатата на всички скара. „Имаме страхотни комбо чинии, които са комбинация между кебапчета, кюфтета, карета заедно със зелена салата, препечен хляб, сос, пържени картофи. Всички приготвени ястия при нас задоволяват и най-капризните клиенти”, казва още Диди.

Тя добавя, че в заведението не се набляга само на производството и количеството, а на качествената и вкусна храна. „При нас съдържанието на всяка една чиния е с уникални вкусове”, категорична е стопанската на Diddi Beach.

Сред редовните клиенти на цветния плажен ресторант са много чехи, поляци, англичани, унгарци, руснаци и украинци, немци. Почти всяка вечер на Diddi Beach се организират рождени дни, основно от бургазлии.

Заведението, което само за три години се превърна във фабрика за добро настроение, се намира на морския бряг и предлага една от най-красивите гледки, за които човек може да мечтае през лятото.

Забавленията и добрите емоции на плажа са гарантирани още от сутринта. Diddi Beach разполага и удобна платформа, на която се провеждат тренировки по пилатес и табата. Има и фитнес уреди за най-активните.