Всеки, който цени вкусната храна, трябва поне веднъж да опита ястията, които предлага бистро Fishport. То се намира на изключително лесно и удобно място – на ул. Индустриална“, между сградата на Окенаски риболов и рибното пристанище.

Разполага с паркинг, а за допълнително удобство на всички, които ценят времето си, бистрото предлага разнос до дома или офиса, а също така работи и по предварителна заявка.

Тук със сигурност ще откриете качество на добра цена. Менюто се изготвя всеки ден, а продуктите са свежи, гарантират собствениците. В бистро Fishport разнообразието е наистина голямо.

Всеки ден можете да избирате между няколко супи, основни ястия и дестерти. Винаги има рибно меню, а салатите са на фиксирана цена. Просто минаваш и избираш това, което ти харесва. Всеки клиент на заведението получава наливна бира, айрян или сок по избор. Хлябът не се включва в цената.

Бистрото е едно от първите, които отново отвори врати след като падна забраната на здравния министър. Масите навън ви осигуряват спокойствие и сигурност. В заведението са монтирани дезинфектанти, а за хигиената и безопасността на клиентите се следи стриктно.

Ако искате да хапнете бързо, но наистина вкусно и на добра цена – вашето място е бистро Fisport. Работното време от 07:00 до 15:00 всеки ден, без събота и неделя Телефон за връзка: 0878 20 56 36