Обществени личности от Бургас се обединиха в помощ на бездомни животни. Всички те позираха за благотворителен календар, а средствата от продажбата му ще бъдат дарени на приют Анимал Хоуп Бургас.

Кампанията се провежда за поредна година от приюта, а идеята за тазгодишните снимки е на бургаския дизайнер и носител на наградата за благотворителност „Human of the year 2016 Georgia“ Йордан Бъчваров.

Почти всички от участниците са горди собственици на четириноги и по време на снимките в приюта разказаха какво е да живееш с такъв домашен любимец.

Всички бяха много щастливи, че топлото време ги задържа повече часове навън, за да прекарат целия следобяд с любимите животни.  

Стопаните на приюта разказаха как обгрижват всички кучета, как им се радват денонощно, в какво състояние са ги приемали или намирали, и как изглеждат сега.  

В благотворителната кампания се включиха стилистът Таня Пумпалова, многократният шампион на България по спортни и бални танци и модел Татяна Ламбова, семейство Ел Масри, журналистката на Gramofona com Мануела Янева, модният дизайнер Калина Терзиева, бизнес дамата Мая Пепелянкова, общинският съветник и собственик на сватбена и парти агенция „Крис“, Христина Секлемова, собственикът на фитнес център „Витал Спорт“ Михаил Ситев, моделът Златка Димитрова.  

Главният организатор на кампанията Йордан Бъчваров призова всички хора, ако не обичат животните, да не ги нараняват!

Всеки, който желае да купи от благотворителния календар, може да се свърже с приюта във фейсбук страницата му

Календарите ще бъдат два вида, на цена от 13 и 15 лева.