Сезонът на отпуските приключва с месец август, но времето за грижа към себе си продължава и през следващите месеци! Pulse Fitness & Spa дава тази възможност с гореща 2=3 лятна оферта: 2 месеца целодневен, неограничен достъп до всички обекти от веригата в съответния град (София, Пловдив или Бургас) плюс 1 месец подарък. Този вид карта предоставя достъп до всички услуги на веригата.

При заплащане на 2 месечни такси и входна такса в размер от 50 лв., получавате 1 месец подарък! Така за общо 188 лв. за София или Пловдив и 168 лв. за Бургас можете да ползвате услугите на Pulse Fitness & Spa 3 месеца!

Промоционално предложение на същия принцип е предвидено и за текущи клубни членове на веригата: 4 месеца на цената на 3!

Броят на промо картите е ограничен. Ако желаете да се възползвате, имате 3 начина да го направите: на място, в който и да е обект от веригата в София, Пловдив или Бургас, на телефон 0700 44 044 или онлайн като последвате този линк.

Защо именно сега е най-доброто време да започнем членство във фитнес? В забързаната градска среда имаме нужда от спорт и развлечение. През септември хората се прибират обратно в града, но не е нужно да се връщат към същия начин на живот. Картата за Pulse Fitness & Spa дава възможност както за релакс край в басейна или спа зоната, така и за тренировки – самостоятелно или в група, водена от сертифицирани треньори.

„През август хората вече започват да се замислят за предстоящите есенни дни. Тази промоция ще даде шанс на този тип клиенти да си подсигурят здравословен лайфстайл до месец ноември при изключително добри условия. Нашата услуга няма еквивалент и всички, които са ни посещавали, знаят, че това не е мнение, а факт.“ – коментира Цветомир Грозданов – търг. директор на Pulse Fitness & Spa.

Срокът на кампанията е 31.08 или до изчерпване на количествата. Съветваме ви да не чакате последния момент, за да се възползвате!