Започват кастингите за емблематичния конкурс, избиращ най-красивата Мис на Бургас, съобщиха организаторите.

През последните четири години финалистките от „Кралица на Бургас“ печелиха винаги челните места в националния конкурс „Мис България“, като победителката от изминалата година – Теодора Мудева, се окичи и с короната на най-красивата българка. Това я направи първата представителка на Бургас, печелила титлата „Мис България“ в 25-годишната история на конкурса.

Кралиците на Бургас от 2014 до 2018 – Александрина Цветкова, Рени Радева, Йовита Георгиева и Теодора Мудева, доказаха че могат да бъдат красивото лице на Бургас, съчетано с ум, интелект, възпитание, харзима, които успешно да са визитка на града ни както в страната, така и в чужбина.

Тази година грандиозният спектакъл ще се проведе на 7 юли от 20:30 часа в Летния театър на Бургас. Входът е свободен.

Засега всички желаещи да се запишат за участие могат да го направят, като изпратят свои снимки в цял ръст и в близък план, както и актуални ръст и години на фейсбук страницата на конкурса: КРАЛИЦА НА БУРГАС. В средата на месец юни ще бъде организиран финален кастинг, в който организаторите ще се срещнат лично с кандидатките и ще удобрят окончателната бройка, която да продължи в надпреварата.

За рекламната кампания на „Кралица на Бургас“, както и за повечето регионални конкурси от веригата „Мис България“, Теодора Мудева засне специална фотосесия, дело на фотографката Марияна Стоянова, а за стайлинга се погрижиха гримьоръг Рени Радева и дизайнерът Мария Диомова.