Първата вечеря "на сляпо" за Бургас, стартира в 19:30 този петък - 26 януари, в Гранд Хотел и СПА Приморец. Събитието носи името "Let’s Get PRIM: Тайна вечеря Епизод 1: България" и е посветено на родната кухня и вина. Гостите на ивента, могат да очакват неочакваното: защото менюто няма да бъде обявено предварително. Забравете традиционните български ястия. На Тайна вечеря, ще ги откриете в съвсем нов облик, в нестандартни комбинации със средиземноморски продукти. Резултатът е определено повече от интригуващ.

Маските са задължителни за всеки гост на предизвикателната вечеря. Те се осигуряват от организатора и домакин на събитието - Гранд Хотел и СПА Приморец. Специален DJ ще се грижи музиката да е напълно в тон с тематиката на вечерта, спазвайки и другото задължително условие - елементът на изненада и нестандартност.

Предизвикателство "познай какво е виното" от винарска изба „ZELANOS” е другата компонента, пред която гостите на Тайна вечеря ще имат възможност да се изправят. Разбира се, не е нужно да сте сомелиер, за да се справите с това предизвикателство.  Победителят, ще получи награда в тон със самата игра и предстоящия празник на лозарите и виното.

Да бъдеш част от първата вечеря "на сляпо" за Бургас е привилегия, бележеща смелост, приключенски дух и желание за излизане извън рамките на стандартното. Търсенето на нови класни усещания, поднесени по иновативен начин, в специален формат е белег за желание за прогрес и развитие. Бъдете различни! Откривайте, върнете се към вкуса, неповлиян от визията – на първата Тайна вечеря в Бургас!

Цена на куверт: 49.00 лева на човек.

Менюто няма да бъде обявено предварително, а е изненада за гостите. Поради тази причина, екипът на Гранд Хотел и СПА Приморец моли при резервация, да споделите ако имате специални диета, хранителни непоносимости, предпочитания.

За повече информация и резервации:  +359 56 8 12345 | info@hotelprimoretz.bg