Грижите, които полагате за красотата си днес имат своето отражение не само върху текущата ви визия, но са залог за отлагане на видимите признаци на стареенето във времето и укрепване на здравето. Подобна инвестиция на време и средства винаги се отплаща. Добрият външен вид не само подхранва самочувствието и добавя увереност, но повишава доверието към вас и на професионалната сцена, която сте избрали. Грижата за себе си, указва отговорност и уважение.

Изборът на специалисти от света на красотата, на които да доверим здравето на кожата и косата си, е изключително важен. Добре е те да посещават регулярни обучения, да имат опит, да работят с висок клас доказани продукти и технологии, които регулярно да обновяват в съответствие с развитието на световно ниво. Сервизът трябва да е фин и ненатрапчив, внимателен и с грижа, да отговаря на вашата естетика, но и да се съобразява със спецификите ви.

Всичко това има своята цена. Не е нужно тя да е непосилно висока, нито пък да правите компромиси с качеството на услугата и продуктите. Най-добрата цена е достъпна и балансирана. Цената, на която ще получите отлична грижа, адекватна и професионална.

SENSE Beauty Salon се придържа към всичко изброено дотук и предлага достъпни и балансирани услуги от света на красотата с висок клас продукти. Салонът се намира на крачка от морето, в Гранд Хотел и СПА Приморец. За удобство на своите гости, разполага с безплатен паркинг. Панорамните прозорци, светлия интериор, стената от цветя, стилният кът за почивка, професионалният екип са залог за качествена грижа и отлично настроение. Цените са достъпни и позволяват да се погрижите за външния си вид и здрави кожа и коса с класни качествени продукти, терапии, технологии. Единствено тук в Бургас ще откриете луксозния френски суперефективен бранд грижа за лице и тяло Biologique Recherche, любим в над 70 държави.

Мисията на SENSE Beauty Salon е вашето здраве, отлична визия, добро самочувствие, всичко това на достъпна цена. Заповядайте да се уверите сами!

 

За повече информация и запазване на часове: +359 894 788 808