Рони Ромеро сподели снимка от плажа в Бургас в официалната си страница във фейсбук. Така той избра да честити рождения ден на жената до себе си – красавицата Корина Минда, която е родена на 20 септември. Певецът е в Бургас заедно с румънката и най-вероятно двамата ще отпразнуват рождения ѝ ден тук.

Последният вокалист на "Рейнбоу" имаше снощи концерт в Летния театър като част от проекта на д-р Милен Врабевски - Intelligent Music Project.

Към края на концерта, около 23 часа, Рони излезе заедно с приятелката си на сцената. Сподели, че само след час тя има рожден ден, изпя Happy Birthday и част от баладата Love Conquers All на "Дийп Пърпъл", а след това се обяси в любов на Корина.

Тя пък го възнагради с целувка под бурните аплодисменти на бургаската публика. 

Неочаквано студеното време в събота вечер в Бургас изненада чилиеца, който излезе неподготвен с фланелка с къс ръкав на сцената. Това го накара няколко пъти да попита шеговито публиката дали има ракия за сгряване.

Звездата на Рони Ромеро изгря преди няколко години, когато Ричи Блекмор - легендарният китарист и основател на "Рейнбоу", го избра за вокалист по време на турнета на рок групата. Впоследствие дори записаха и 1-2 нови песни. Рони Ромеро е познат и като певец на бандите Lords of Black и CoreLeoni.