Парфюмите са онзи невидим, но задължителен акцент, който завършва тоалета и придава самочувствие. Казват, че изборът на аромат зависи от темперамента, а дали ще изберем нежни и цветни акценти, или екзотични и пикантни нотки, понякога зависи и от настроението ни.

При избора на парфюм обаче винаги се водим от това дали ароматите са достатъчно трайни и можем ли да си ги позволим.

Ако сте почитатели на качествените парфюми и обичате да експериментирате с ароматите, то имаме добра новина за вас. В Бургас отвори врати магазин за арабски парфюми. Бутиковото пространство ще ви потопи в истинска арабска екзотика. Намира се на ул. „Лермонтов“ 1, точно до входа на Търговската гимназия.

Парфюмите са от Дубай, а ароматите им набират все по-голяма популярност не само сред тийнейджърите и младите дами, но и сред клиентите с по-класически вкус. Те имат няколко наистина страхотни предимства.

Арабските парфюми са бюджетни – не е нужно да отделяте трицифрена сума за малко флаконче с любим аромат. Те са трайни и качествени. В магазина на ул. „Лермонтов“ можете да откриете над 250 аромата, вдъхновени от най-известните световни парфюмери, но също така и съвсем нови.

Тук ще намерите вече доказалите се брандове Armaf, Lattafa, Al Haramain, Maison Alhambra , Rasasi.

Със сигурност тук обонянието ви ще бъде предизвикано от екзотични, леко тръпчиви и пикантни нотки, които ще ви пренесат в горещите арабски пустини. Можете да го успокоите и с по-нежни аромати, типични за европейските кафенета или офиса.

Изборът е огромен, а арабските парфюмиери са доказали, че не правят компромис с качеството и съставките, когато приготвят своите аромати. Изобилието от дамски и мъжки аромати в най-новия  магазин за арабски парфюми е толкова голям и интересен, че със сигурност ще ви накара да се върнете още няколко пъти.

А студеното време ви предизвиква да си останете вкъщи, можете да изберете своя любим аромат и от онлайн магазина. В него са налични над 600 парфюма, които ще задоволят и най-претенциозните изисквания.

За любопитни новини и нови аромати можете да следите и във фейсбук страницата на Arabic Scents.