Месец май е известен с абитуриентските балове, които обичайно дават старт на нов етап в живота на завършващите гимназисти. По традиция те отделят време и финансови средства за разкрасителни процедури, дрехи и аксесоари. Този период обаче е и идеално време за грижа за физическото здраве.

Завършването на училище съвпада с началото на лятото - времето, когато традиционно се стремим да влезем във форма за сезона. Добрата физическа кондиция е от изключителна важност за увереността и здравето на всеки човек, като абитуриентите не правят изключение.

Именно поради тази причина лайфстайл веригата Pulse предлага специална промоция за тях - 199 лв. за първите 3 месеца и подарък – без заплащане на допълнителни 50 лв. входна такса. Друга добра новина е, че предложението е валидно за Pulse обекти в цяла България – София, Пловдив и Бургас.

Кампанията дава възможност на всеки младеж да открие физическата активност, която му допада най-много и да продължи да се занимава с нея и занапред. Важно е "лятното тяло" да бъде поддържано през цялата година. С Pulse карта абитуриентите могат да се възползват целодневно от различни спа процедури, групови занимания и разбира се – фитнес тренировки.

От веригата информират, че броят на картите е лимитиран. Желаещите да се възползват могат да се регистрират онлайн ТУК, за да са сигурни, че ще успеят да се включат в кампанията.

Поддържането на добра физическа форма носи не само самочувствие и харесвания в социалните мрежи, но е и символ на здраве и дисциплина. Тези аспекти са от съществено значение за успешния старт на всеки етап от живота.