Visages model group представи в Бургас своето Winter Fashion show, което се провежда за първи път в града. Събитието представляваше модно ревю от типа прет-а-порте, като бяха демонстрирани най-новите тенденции в зимните облекла. В ролята на водещ влезе „Мисис България 2018“ Станислава Андреева. Всичко това се случи пред погледа на собственичката на модната агенция, „Мис България“ и шестата по красота в света за 1995 г. - Евгения Калканджиева.

На модния подиум бяха презентирани последните колекции на Tempo Casual, Massimo Zardi, дамски облекла Роси, Dressiano, бутиците DenisSa и Ефекти и бижутата BIJOY-BRIGITTE.

Особено внимание привлякоха моделите на мъжко бельо Geronimo, които предизвикаха одобрението сред женската част от публиката.

Мъжете също не останаха разочаровани от дамските тенденции при зимното бельо.

За доброто настроение на публиката се погрижиха атрактивните R&B изпълнителки, близначките Александра и Владислава Димитрови, станали популярни след участието си в "Х фактор" като Alex & Vladi. Гласовите си умения на сцената показа и друга участничка в музикалното риалити - Невена Пейкова.

Сред гостите изненадващо се появи бившият футболист и настоящ професионален колоездач Стойко Сакалиев. Той се е завърнал за малко в родния си град след участието си в последното издание на Вип Брадър. Сакалиев зае място до Жени Калканджиева заедно с дъщеря си, която е ученичка в Бургас.

По време на събитието беше дадена гласност и на една благотворителна инициатива – събирането на средства за малката Таня Сурчева. Детето страда от злокачествен тумор и неговите родители отчаяно се нуждаят от 50 000 долара за лечението на своята рожба. Как можете да помогнете – вижте ТУК.