„В „Мижав интерес“ пея за една много секси мацка. И не щеш ли, тя се оказва много шавлива. Главният герой ѝ дава съвет да запази мижав интерес към всички нейни обожатели и почитатели, като се запази единствено за него“.

Това разкри Панайот Панайотов в предаването „Денят започва с Георги Любенов“ по БНТ относно новата си песен, вдъхновена от скандала между него и Кичка Бодурова. Парчето е направено съвместно с диджей Диан Соло от Deep Zone и Криско. И за първи път то ще бъде изпълнено на бургаското пристанище по време на SPICE Music Festival.

Панайотов каза с усмивка, че за разлика от всички негови колеги той досега не е бил сполетяван от скандали и се чувствал много пренебрегнат в това отношение. И сега е благодарен на съдбата, че му е дала един скандал и той се чувства вече пълноценен.

„В началото се ядосвах, гневях се, но сега вече приемам нещата откъм забавната им страна и не искам да свършва“, сподели певецът. Според него този скандал е показал, че шоубизнесът има нужда не само от нови песни, но и от малко вълнения, от катаклизми, да демонстрираш и характер от време на време.

Панайотов е убеден, че „Мижав интерес“ ще се върти по всички български дискотеки. За това щели да помогнат и „връзките“ на диджей Диан Соло в тези заведения.

„Нещата се въртят благоприятно за мене. Всъщност какво му трябва на артиста – на шест месеца по една нова песен, да стане хит, да се завърти и след това пей сърце“, каза в типичния си стил роденият в Айтос изпълнител.

След Бургас Панайот Панайотов ще пее и в София на 10 август, когато столичани също ще чуят на живо „Мижав интерес“.