През 90-те години на миналия век, когато залозите навлизаха на родния пазар, избирахме измежду ограничен брой футболни двубои. Тиражите включваха основно мачове от българския шампионат, Висшата лига на Англия, италианската Серия “А”. 

В наши дни ситуацията е по-различна, особено в букмейкъри като online WinBet. Добавена е обилна програма със събития от десетки спортове, както и секция със специални залози. Какви са те и заслужават ли си като опция за игра, разказват експертите от Nostrabet.

Как да залагаме на специални пазари в УинБет

Ще започнем от самото начало – регистрацията. Важно е да попълните формуляр с лична информация и профил данни, за да получите достъп до услугите на оператора. Въвеждате сведения като две имена, номер, ЕГН, дата на раждане, адрес, след това активирате сметката и влизате в нея.

Можете свободно да разглеждате тиражите на WinBet, но ако искате да се борите за реални печалби – ще се наложи да внесете пари. Добавени са множество разплащателни системи – банкови карти, СМС, еУолети, ваучери – и има нисък лимит за захранване на баланса – 10 лева.

Когато сте готови със създаването на профила и сте депозирали пари в игралната сметка, преминете към участие в специални залози. Нужно е да влезете в спортния сегмент, използвайки линка от главното меню, и да прегледате допълнителната навигация, разположена вляво. Там са публикувани всички дисциплини, включително и специалните пазари.

Важно е да се спомене, че УинБет позволява следене на историята на залаганията и направените депозити. По този начин намалявате риска от развиване на хазартна зависимост. Ако и това не помогне, свържете се със специалистите от https://www.begambleaware.org/.

Видове специални залози в WinBet

За разлика от фрагмента с футболни залози, предложенията тук са по-малко. Има няколко подраздела – “Спортове”, “Шоубизнес”, “Политика”, в зависимост от вида на пазарите.

УинБет приема залози за спортна личност на годината в Обединеното кралство. Ако сте запознати с представянето на отделните състезатели, можете да определите своя фаворит и при успешна прогноза – ставката на селекцията ще се умножи по поставения облог. Например за 2021 г. има изявен фаворит – Ема Радукану, която изненадващо триумфира на US Open и се превърна в първия квалификант, спечелил отличието.

В списъка с шоубизнес залози се срещат вълнуващи пазари за Оскари, Евровизия и ТВ предавания. В случай че следите киното, музиката или британските риалити формати, букмейкърът ще Ви даде възможност да се изявите като специалист в съответната област. Ставките се базират на най-различни фактори, изчисляващи шансовете за победа на всеки участник.

Не по-малко вълнуващи са залозите на политика. Тиражът на УинБет е съставен от опции за прогнозиране на изборите в САЩ, Великобритания и Канада. Ако сте убедени, че дадена партия или личност ще спечели, не се колебайте да заложите и да вземете солидна печалба.

Заслужават ли си специалните залози в УинБет

Без съмнение раздел “Специални” в българския букмейкър е едно много интересно място. Ще се докоснете до маркети, които не са публикувани в други платформи, и ще получите завишени коефициенти. Заслужава си да опитате специалните опции в WinBet, но преди това се въоръжете с търпение.

Това са антепост залози, чието уреждане се изпълнява след по-дълъг период от време. Задължително е да излязат официалните резултати, за да може операторът да обяви печелившите маркети и да Ви изплати заработените печалби.