Гранд Хотел и СПА Приморец организира истинско тържество на любовта на 14 февруари. Празникът е посветен на най-романтичната дестинация в света: Франция. Менюто на събитието ще покаже най-доброто от кулинарията в страната на Айфел и Едит Пиаф. Подготовката за него

ще стартира цели 36 часа преди самия празник, поради специалния процес на приготвяне на ястията. Шеф Ивелин Кръстев и неговият екип са приготвили меню в 4 степени.

14 февруари в Гранд Хотел и СПА Приморец далеч не означава само и единствено 5-звездна кухня. За отличното настроение на гостите, ще се грижи прекрасната Елена Сиракова. Тя ще изпълни най-популярните любовни песни на всички времена, като за да е в тон с френската тематика на вечерта ще отдели специално внимание на музиката от родината на божолето. Компания на гласовитата дама със страхотно сценично присъствие, ще прави талантливият пианист Михаил Филипов. Музиката ще прелива от нежни мелодии, в по танцувални парчета - приканващи двойките да излязат на дансинга.

Щастливците, които са избрали специалните пакети на Гранд Хотел и СПА Приморец, включващи и нощувка в празничната нощ, получават специален комплиментарен подарък - арома масаж за двама.

14 февруари е повод за празник! Истинско класно тържество - Вашата незабравима вечер - открийте в Гранд Хотел и СПА Приморец - мястото, където традицията оживява, всеки детайл е съвършен, а най-важните сте Вие!

Каквото и да си говорим, някои подаръци са по-добри от други.

Цена на куверт за вечерта: 65.00 лева на човек.

За повече информация и закупуване на куверт: +359 56 8 12345 | info@hotelprimoretz.bg