Спекта Ауто обявява дългоочакваните си Дни на отворените врати за употребявани автомобили от всички марки. От 10 до 19 май, от 9 до 18 ч. всеки ден, включително и през уикенда, автомобилните ентусиасти и търсачите на изгодни оферти са поканени да разгледат автопарка от над 150 внимателно подбрани употребявани автомобила.

Защо си заслужава да посетим шоурума на Спекта Ауто? Всеки автомобил преминава през строга 140-точкова проверка, за да се гарантира оптимална работа и дълготрайност, като на клиентите се предоставя гаранция, която продължава до 10 години.

"Качеството е наша отличителна черта", казва Христо Трънчев, мениджър на търговския отдел в Спекта Ауто. "Ние разбираме значението на надеждността, когато става въпрос за покупка на употребяван автомобил. Ето защо всеки автомобил от нашия автопарк се проверява щателно, за да отговаря на най-високите стандарти."

За да направят сделката още по-приятна, Спекта Ауто предлага изключителни преференции, по време на събитието. Независимо дали става въпрос за подарък към всеки автомобил, или неустоима отстъпка, има нещо специално за всеки, който поръча своята бъдеща кола през този период на кампанията.

А ако искаме да се разделим със стария си автомобил, Спекта Ауто са готови да закупят отговарящите на условията автомобили, като гарантират безпроблемен преход към следващото ни превозно средство.

За всички, търсещи автомобила на мечтите си – открийте го в Дните на отворените врати за употребявани автомобили на Спекта Ауто. Адресът е гр. Бургас ул. Индустриална №19.