Гранд Хотел и СПА Приморец е инициатор на срещата на Бургас с прекрасната Катерина Евро на 19 април. Мястото, където любимата актриса ще представи своята книга и вечеря в 4 степени по собствени рецепти, е Средиземноморски ресторант "Салини", разположен в 5-звездния бургаски хотел.

"Тетрадка за рецепти и спомени" е топла книга, пълна с вкусотии от кухнята на Катето Евро. Ястията не са трудни за изпълнение, но пък обещават 5-звездно вкусно изживяване. Разделени са в тематични раздели: печива, разядки и салати, постни супи и основни, риби и месо, десерти. Рецептите "а ла Евро" се редуват със спомени, облечени в снимки, разкази, спомени.

Книгата е много красиво оформена. Пъстри снимки на гозби от "тефтерчето" - рецептурник на Катето се редуват с истински страници от него, представени като фотоси, снимки на семейството, снимки от проби за филм, от манекенския период, от "Оркестър без име", „Закъде пътувате“, „Фатална нежност“, „Равновесие“, „Три Марии и Иван“ и много, много други.

Вечерта на Катето Евро в Средиземноморски ресторант „Салини“, Гранд Хотел и СПА Приморец, обещава смях, забава и вкусно кулинарно изживяване. На вечерята, любимата актриса ще сподели лично случки от своя живот – с колеги, приятели, семейство. Срещата ще бъде незабравима.

Събитието е част от инициатива Приморец чете на 5-звездния бургаски хотел. Тя води в морския град обичани автори за среща с тяхната публика.

Цена на куверт за представяне книгата „Тетрадка за рецепти и спомени“

на Катерина Евро и вечеря в 4 степени: 54.00 лева на човек.

 

За повече информация и резервации:  

+359 877 850 001 | concierge@hotelprimoretz.bg