Истинска любовна драма, достойна за латино сериал разбуди живеещите на ул. „Княз Борис“ І тази сутрин. Бургазлийка се притеснила, че благоверният й не е отишъл на работа, не си вдигал и телефона.

Жената решила, че най-вероятно му е зле и позвънила на спешния телефон 112. От там веднага изпратили екип на пожарната и полицейски патрул. Наложило се огнеборците да разрежат с флекс металната врата, за да влязат в жилището на мъжа.

Там обаче ги очаквала изненада. Бургазлията наистина бил на легло, но не защото е зле и със сигурност не берял душа. За неприятна изненада на приятелката му човекът бил в компанията на  друга жена.

Последвал бърз скандал, при който част от вещите на натрапницата полетели от прозореца и се приземили в в краката на вече разбудените комшии, които с интерес наблюдавали скандала.

Измамникът се разминал само с викове и обвинения. След като станало ясно, че никой от тримата в апартамента не е застрашен, полицаите и пожарникарите напуснали мястото на драмата. Съседи твърдят, че униформените трудно сдържали смеха си, докато си тръгвали от спешното повикване.