Музикантът Иван Ченов разкри причината, поради която се е стигнало до раздялата му с Тони Димитрова. Двамата работиха и живееха заедно след участието му в телевизионния формат „Гласът на България“, но впоследствие се разделиха. Веднага в жълтите медии тръгнаха спекулации за причината за разрива в отношенията им. Според едни писания той ѝ пропилял парите в казина, според други – имало изневяра.

„Нито едно от двете не е вярно. Преди две години, като приключихме с Тони Димитрова да работим заедно, всъщност жълтите вестници ни вкараха в конфликт. И никой не ни се обади да ни попита това така ли е или не е така. Нито аз ѝ дължа нещо, нито тя на мен. Причините за раздялата ни бяха лични – различни гледни точки, начин на живот, аз исках да свиря и други неща. Но вече сме си изчистили отношенията. Няма никакви войни между нас“ – каза Ченов пред Gramofona.com.

Още миналото лято Иван и Тони са се разбрали, че каквато и информация да излезе някъде за някого от тях, първо ще я проверяват дали е истина, а не да се сърдят помежду си.

Ченов сподели, че дължи много на Тони Димитрова, тя го е научила да пее правилно на български. С нея са обиколили цяла България, ходили са и на турне в САЩ.

Още интересни неща от музикалния път на Иван Ченов може да научите от интервюто с него в неделната рубрика „Рок лицата на Бургас“ на Gramofona.com.