На 25 и 26 януари 2020 г. Гранд Хотел и СПА Приморец ще се преобрази в истинско сватбено царство. Повод за приказната трансформация е второто издание на авторското тематично изложение на 5-звезездния хотел - Grand Wedding Expo. Всички бъдещи младоженци са добре дошли да видят всичко за сватбата, на едно място - автентична сватбена морска локация.

Grand Wedding Expo 2020 ще покаже сватбени кътове, декорации, аранжировки и разнообразни свързани услуги, дело на уважавани дългогодишни специалисти от бранша — сватбени агенти, флористи, сладкари, фотографи, дизайнери на сватбени официални облекла включително за деца, ювелири, коафьори, гримьори, специалисти от областта на кулинарията, танца, ароматите и други.

Освен реална визия на сватбени детайли, всички бъдещи младоженци ще могат лично да зададат въпросите си на съответните специалисти. Ще има и тематични лекции с модератори – фотограф, шеф-готвач, специалисти в мултимедията  и т.н., които ще обърнат внимание върху спецификите на своята работа.

Партньор на Grand Wedding Expo за втора поредна година е DJ Service.

Входът за изложението е свободен.

Предстои обявяване на детайлна програма.

 

За повече информация:

 +359 877 850 001 | concierge@hotelprimoretz.bg