Тъжна новина за почитателите на стойностната музика, изпълненията на живо и латино танците. Емблематичният бар Таргет затвори врати и по думите на собствениците му, това е завинаги. Новината е не само неприятна, но и повече от неочаквана. По нищо не личеше, че култовият бар е изправен пред проблеми. Програмата за март беше повече от наситена, само преди дни там пяха Керана и космонавтите, а феновете вече очакваха събитията за април.

„Днес официално затворихме и заключихме Таргет - завинаги. Невероятно или не чак толкова. Едва ли някой от нас е предполагал, че ще се случи така, но ето, че историята ни приключва тук.

По независещи от нас причини нямаше как да го споделим официално до този момент. И не, не знаехме. Направихме каквото зависеше от нас това да не стане реалност, но вече е факт.

Вина имаме и самите ние“, написаха от бар Таргет и не пропускат да благодарят на всички, които са били част от историята на бара в последните 19 години.

„Зад Таргет в последните години стоеше цялото семейство и ВИЕ винаги ще сте част от него! Всичките тези години бяха единствено и само за Вас!

Огромно БЛАГОДАРЯ искаме да изкажем най-вече на всеки, който прекара последната седмица в нашия хаос, за да изнесем цялото заведение.

П.П. Не можем да обещаем нищо, но може би историята ще продължи, някога, някъде …“