При невероятен успех премина спектакълът на Елза Парини, който бе посветен на навършването на 30 години сценична дейност. Шоуто се състоя в неделя в залата на бургаския „Клуб Модерен Театър“, където се събраха близки, приятели, колеги и фенове на най-тачената Драг Кралица в България.

Под режисурата на Димитър Горчев на сцената със специално подготвена мултимедия премина житието на Елза от раждането й в Попово, през детската градина, казармата и славните години на радиоводещ.

Сред изпълнителите на сцената изпъкна драг кралицата Пина Ла Путана, която съживи вечната Тина Търнър с перфектна имитация. Фурор предизвика и небезизвестната Мис Бина прочута с имитациите си на чалга краля Азис. Младото поколение драг артисти бе представено от Бана Бумтана. Тя изпълни своята версия на танца от клипа на SIA “Chendelier”. За денс музиката се погрижиха плеяда от най-известните български диджеи – бургазлията Флекс, Теди Джорджо, Пацони, Жажо и Виктор, и петимата са били неотменна част от артистичния път на Елза Парини.

Да уважат празника й от Великобритания пристигнаха Наташа и Ивайло Моневи. На юбилея присъстваха и скандалният рапър Устата, бизнес дамата Ани Карагеоргиева със своя син Александър, шоуменът Красимир Недялков, еротичният модел Силвия Юрукова, Марио Ангелов-ивент мениджър и водещ на собствено шоу по тв „Канал 0” и много други фенове и почитатели.

От няколко години видната варненка е част от живите спектакли на комедийната група „Ала Бала“, с които обикаля театралните зали в страната. Шегаджиите бяха гвоздея в програмата със свой скеч, който увековечи игривия характер на юбилярката. След успеха на шоуто, Елза и Димитър Горчев подготвят версия на спектакъла, с която ще тръгнат на турне в големите градове.

По време на събитието Елза Парини продаде свои уникални фотографии с благотворителна цел. Средствата ще подпомогнат закупуването на специализиран терапевтичен стол и вертикализатор за 4 годишния Емо от Хасково, чиято самотна майка се грижи за него и братчето му.

Всички желаещи да се присъединят към каузата могат да дарят по нейната сметка: IBAN:BG18IORT 80311001301900 BIC:IORTBGSF Титуляр: Недка Еленкова Митева