Лятната градина на Гранд Хотел и СПА Приморец е мястото, на което ще се състои най-горещото парти, бележещо старта на сезона. Датата е 6 юли, началният час 19:30, а основната атракция на вечерта – концерт с най-обичаната филмова музика на всички времена, в изпълнение на 7-членен бенд. Атракциите ще допълнят танцовите изпълнения на балет "Кабарет", изискано 5-степенно меню и тайни изненади.

Специално за събитието, Гранд Хотел и СПА Приморец ще премине през професионално предекориране, доверено на партньорите на събитието Каза Декор. Дизайнерите ще променят облика на лятната градина с помощта на внушително количество декорации.

Сред елементите, подбрани от специалистите по интериор има разнообразни разкошни детайли – от огромни кристални полилеи и свещници високи над метър и шейсет, през статуя на пума покрита с огледални елементи в стил Гауди, до декорации за масите в стилистиката на вечерта. Резултатът ще бъде повече от въздействащ и внушителен, сам по себе си атракция и ценност за всички гости на събитието.

Силно експресивна и разчупена ще бъде сцената, на която ще се изявяват музикалните и танцови артисти. Тя, както винаги ще бъде изградена в басейна и този път ще включва два тематични къта. Единият ще пресъздава артистичната атмосфера от звездна гримьорна – със съответната лежерна лежанка в червен плюш, тоалетка и голямо огледало – от двете страни на което ще бъдат разположени две изключителни картини – запечатали великите Мерилин Монро и Одри Хепбърн.

Платната са силен бутиков щрих, тъй като в световен мащаб се произвеждат в ограничено количество. Лимитираните серии са съзнателен избор, продиктуван от желанието за постигане на оригинални решения и създаване на тенденции, които обаче да не са масови. В унисон със стилистиката на вечерта подчинена на Холивуд, на сцената ще бъде експозиран и режисьорски кът – със съответните камера и брандиран специфичен стол.

Каза Декор има ценен принос към сектора на интериорното обзавеждане. От основаването си през 2009г. до днес, компанията е претворила мечтаните жилища и интериорни пространства на хиляди свои клиенти. Тя е представител на популярния бранд немски дизайнерски мебели и аксесоари KARE, спечелил свои почитатели в над 40 държави. Предлаганите от Каза Декор корпусна и мека мебел, осветление и аксесоари за дома и бизнеса са с различен, впечатляващ дизайн, който е бунт срещу клишето. Предимствата на бранда, опериращ без ограничения и компромиси по отношение на качеството, превърна Каза Декор в логичен избор за постигане на автентична Холивуд атмосфера на най-горещото лятно събитие на Бургас – Let’s Get PRIM: Hollywood.

Наред с впечатляващата атмосфера, страхотния концерт с филмова музика, танцовите сетове, изненадите на вечерта, гостите на събитието ще могат да се насладят и на творенията на другите партньори на специалната вечер. Сред тях са брандът, символ на емоция, сигурност и комфорт – BMW, представен от оторизирания дилър за Бургас и региона Бова Кар, Модна къща „Тонена“ и дизайнер Стойка Хаджиева-Новкова и безспорният лидер в търговията и сервизното обслужване на часовници и бижута GIULIAN. Водещ на събитието на което няма да липсват бляскави бижута и пирамиди класно шампанско, ще бъде лъчезарната Гери Дончева.

Всички са поканени! Трябват ви само свободна петък вечер а 6 юли и желание. За доброто ви настроение ще се погрижим ние. Не пропускайте най-горещото лятно парти на Бургас – Let’s Get PRIM: Hollywood!

 

За повече информация и закупуване на куверти:

+359 877 850 001 | concierge@hotelprimoretz.bg