22 април е денят, в който Бургас ще се запознае отблизо с културата на Южна Корея. Място на срещата е Гранд Хотел и СПА Приморец, където от 19:00 часа ще стартират изложби и специална вечеря. Събитието се провежда с подкрепата на Посолството на Република Корея в България. Различните мероприятия ще уважат лично посланик Н. Пр. Шин Бунам, неговата съпруга Ким Джиън и почетният консул на страната за Бургас - Йосиф Спиридонов.

Фотоизложба и презентация в 5-звездния бургаски хотел ще покажат интригуващи кътчета от екзотичната държава. Ще бъдат презентирани и традиционни за Южна Корея костюми - мъжки, дамски и детски. Вкусовете на страната ще демонстрира шеф Лии Йонгил с голям брой ястия - салати, стартери, основни ястия, ястия с морски дарове, десерти. Те ще бъдат разположени на богата блок маса, за да може всеки гост да опита разнообразни специалитети.

Ден на корейската култура в Бургас, включва и музикална и танцова компонента. "Ритъмът на Корея" е подходящ за хора от всички възрасти, защото включва и традиционни звуци, и брейк денс. Събитието започва в 17:00 часа в Държавна Опера Бургас. Изложбите – фотоси и костюми в Гранд Хотел и СПА Приморец, ще бъдат отворени за посетители до 27 април, включително.

Южна Корея е държава с богати културни традиции, история и интересни  специфики. Денят, който е посветен на това нематериално богатство, дава възможност да се запознаете с южнокорейския народ, без да се налага да пътувате до неговата родина. Събитието обещава пъстра и вълнуваща среща с екзотична държава, която си струва да опознаеш.

Вход за фотоизложба, презентация, изложба костюми, вечеря на блок маса в

Гранд Хотел и СПА Приморец: 37.00 лева на човек.

За повече информация и резервации:  

+359 877 850 001 | concierge@hotelprimoretz.bg