Сватбата на годината ще бъде в Отманли днес, разбра Gramofona.com. Бизнесменът Николай Вълканов се жени за дългогодишната си приятелка. Специално за тържеството е опъната огромна шатра под дърветата, а от седмици в парка се виждат работници, които изпипват всички детайли.

По информация на Gramofona.com ритуалът ще бъде на остров Света Анастасия, а след това гостите ще пристигнат в Отманли, най-вероятно със специално корабче.

За доброто настроение на всички щели да се погрижат Георги Милчев – Годжи и "Ку ку бенд", твърдят запознати. Годжи вече е забелязан на няколко пъти да идва тук, за да провери дали всичко с озвучаването за сватбата е наред. Холдингът на Вълканов – „Минстрой“, държи една от най-красивите бази в Отманли и е любимо място на бизнесмена и семейството му.

Вълканов се слави с близкото си приятелство с почетния председател на ДПС Ахмед Доган, който също има имот в Отманли. Очаква се Сокола да един от важните гости на тържеството.

От сега се знае, че гражданският ритуал ще бъде воден от кмета на Бургас Димитър Николов.

Според информация на БЛИЦ, Вълканов е предложил брак на избраницата си точно на Коледа. Дамата на сърцето му се казва Румяна Георгиева и един от водещите енергийни експерти в страната.

 

Снимка: blitz.bg