5 влюбени двойки са решили да си кажат заветното „Да“ в днешния ден, съобщи директорът на Обредния комплекс в Бургас Магдалена Карастоянова.

Оказва се, че за нумеролозите датата 02. 02. 2020 година е натоварена с особен смисъл. Тази поредица от числа ще се случи отново чак след хиляда години, което превръща втория ден на февруари тази година в неповторим, уникален и изпълнен с много скрит смисъл, разказва Glas.bg.

Тъй като подобна дата ще има чак през следващото хилядолетие, сега е моментът да се положи началото на нещо ново и позитивно. Смята се, че на 02 февруари 2020 година в 20 часа и 20 минути се случва огромен изблик на положителна енергия. Ето защо можете да си намислите желания и да помолите Вселената за помощ.

БЛИЦ допълва, че изпълненият с енергията на Юпитер, 2 февруари ще донесе на мъжете добър енергиен поток, но жените през целия ден ще имат подкрепата на Вселената да творят наистина прекрасни чудеса. Важно е само да използвате момента и да насочите тази енергия по правилния начин.