Един от мачовете от файт картата на „Maxfight 44“ ще бъде за шампионския пояс в К1 за категория до 67кг. Мачът на практика е сблъсък определян като най-добрия в тази категория в страната. За състезателите е среща-реванш. 
 
Многократните шампиони Константин Михайлов от Нова Загора и Драгомир Петров от Сливен вече се изправиха един срещу друг на ринга в зала Маринела по време на „Maxfight 42“. Победител с 2:1 съдийски гласа в двубоя бе Константин Михайлов, а резултатът предизвика редица недоволства и коментари от критиците. 
 
Това доведе и до мач реванш, който за промоутъра се оказа и закономерна битка за престижния колан. На ринга в Свети Влас двамата ще решат спора за трофея в мач с продължителност от 5 рунда по 3 минути.
 
Внушителните визитки на двамата бойци гарантират качествен дуел за пояса. 26-годишният Драгомир Петров е световен вицешампион по савате, бронзов медалист от Балканското първенство по кик бокс, четири пъти републикански шампион по муай тай и два път по кик бокс. 
 
Не по-малко интересна е и визитката на 20-годишния му опонент. Михайлов е сребърен медалист от световното и европейско първенства по муай тай, трети от Световната купа по К1, балкански шампион по К1 и 11 пъти шампион на България по кик бокс и муай тай.