Българската конфедерация по кикбокс и муай тай и Maxfight подготвят награди за звездата на българския кикбокс Стоян Копривленски. Бургазлията, който постигна историческа победа в Glory преди броени дни в Париж, ще бъде част от ВИП публиката на МAX FIGHT 43, което ще се проведе утре вечер в Слънчев бряг. Очаква се председателят на управителния съвет на БККМТ (Българска конфедерация по кикбокс и муай тай) Галин Димов лично да връчи отличието.

В своята професионална кариера Стоян Копривленски записа две запомнящи се участия на ринга на Maxfight, по-късно в още две други организации, преди участието си в Glory. Към настоящия момент той е единственият българин, подписал договор с организацията.

Сред знаковите имена сред публиката се очаква да бъдат олимпийският шампион по борба Армен Назарян със сина си Едмонт, който преди повече от седмица спечели втора европейска титла за България.

Сред зрителите ще бъде и световният шампион по бокс от Милано – Детелин Далаклиев, който за поредно събитие се включва в организацията на боксовите мачове към Maxfight, съобщиха организаторите на бойното шоу.