Млади, здрави и нахъсани за победа. Това са състезателите от клуб по свободна борба „Черноморец”-Бургас. За пореден път трима от най-добрите борци донесоха радост на клуба със завоюваните от тях медали. Те се бориха на тепиха на Държавно лично първенство за кадети, което се проведе в Бургас, в спортна зала „Бойчо Брънзов”.

Злато за отбора донесе Ерхан Адем, който се състезава в категория до 55 кг. Освен медала, той получи и купа и бе обявен за най-резултатния състезател в първенството.

Второ място на турнира бе за Костадин Иванов, в кат. до 65 кг. Бронзовият медал отиде при Ерол Шукри, в категория до 65 кг. Всички те са горди възпитаници на Спортно училище „Юрий Гагарин” в Бургас. Тримата треньори на момчетата-Илиян Стефанов, Мариян Тодоров и Мариян Фучеджиев, са изключително доволни от постиженията на борците си, съобщиха самите те пред Грамофона нюз.  Щастлив от медалите е й президентът на „Черноморец-Бургас”, Стефан Георгиев.

В клуба му има общо 80 състезатели, които ежедневно полагат много труд и тренират здраво, за да носят медали от различни състезания.  

Другата седмица за отбора предстои Държавно лично първенство за момичета и кадетки в Горна Оряховица, с треньор на дамите Кирил Димитров. Очакванията на клуба са нови медали и страхотни постижения.