Единственият женски двубой в 45-та Гала вечер “Максфайт“ в аванс дава сериозна заявка да се превърне в една от най-зрелищните срещи на вечерта. Битката противопоставя двукратната световна шампионка по муай тай Теодора Кирилова срещу световната шампионка по таекуондо Александра Димитрова. Двете представителки на нежния пол всъщност имат опит и в кикбокс стиловете, а в нощта на 2 юли ще премерят техника и умения в три рундов мач по правилата на К1.

Освен световните титли по муай тай Теодора Кирилова има и три европейски. Тя е и балкански шампион в най-тежката версия на този спорт. 30-годишната състезателка притежава и европейската титла при професионалистите в стил К1 от веригата MTGP и е шампион във веригата "SFC" и "SFC England". Теодора няма загуба на професионалния ринг, което се оказва огромно предизвикателство за по-младата с11 години Александра Димитрова.

Световната шампионка по таекуандо за девойки и европейска вицешампионка по савате е и многократна републиканска шампионка по кикбокс. Димитрова, която е и носител на европейската купа в Карловац, бе обявена за спортист за 2020 година година в женския кокбокс и ясно показва амбициите си за професионално израстване. Към този момент очарователната дама също няма загуба на професионалния ринг.

45-тата Гала вечер на „Максфайт“ е втори шанс за победа за многократния призьор по свободна борба Мирослав Милков от Бургас, който допусна загуба в дебюта си на професионалния ММА ринг. Този път 25-годишният наследник на опитния треньор по борба Николай Милков се изправя срещу 23-годишния Веселин Пейчев, който обаче е решен да постигне четвърта победа в своята кариера и да запази досегашната статистика - без нито една загуба на професионалния ринг.

До момента Николай Милков е известен с изявите си на тепиха, където е завоювал бронзов медал от Европейско първенство. Сблъсъкът между двамата във формат ММА ще бъде в категория до 84кг.